No Stassin, no points! RSCA Futures herleeft met de terugkeer van haar topschutter

Challenger Pro League | RSCA Futures heeft zaterdagavond opnieuw aangeknoopt met een overwinning. De Brusselse youngsters gingen met 1-2 winnen op het veld van Beerschot en bezorgden de nieuwe T1 Guillaume Gillet een prettig debuut.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Robin Veldman had Guillaume Gillet wel een mooi presentje gegeven voor zijn debuutmatch. Lucas Stassin mocht na enkele weken bij de A-ploeg opnieuw meespelen met 'zijn' RSCA Futures terwijl ook toptalent Julien Duranville mee op de wedstrijdfiche mocht. Futuresaanvoerder Théo Leoni werd dan wel weer opgeëist door de voormalige Futurescoach. De middenvelder maakt straks mogelijk zijn debuut bij de hoofdmacht van Anderlecht.

Met Stassin in de ploeg, hervond RSCA Futures meteen ook haar winnaarsinstinct. De paarswitte beloften waren ongeslagen totdat Felice Mazzu Stassin in de A-ploeg dropte. De twee matchen zonder Stassin werden prompt verloren (3-2 tegen Jong Genk en 0-2 tegen Dender), maar nu was het dus opnieuw raak. Onder meer dankzij de achtste competitiegoal van Stassin.

RSCA Futures met Stassin: 5 zeges, 4 draws, 0 nederlagen.
RSCA Futures zonder Stassin: 0 zeges, 0 draws, 2 nederlagen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top