Defensieve problemen bij Lommel: nu ook Lemoine lange tijd out

Sport | Lommel SK zit al enkele weken in de hoek waar de klappen vallen. De Limburgers kregen in de laatste drie duels maar liefst tien goals tegen en sprokkelden niet geheel onlogisch dan ook geen enkel punt. Als klap op de vuurpijl liep centrumverdediger Laurent Lemoine nu ook nog eens een knieblessure op tijdens de wedstrijd tegen Lierse.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Lemoine is een certitude in het hart van de Lommelse defensie, maar moest tegen Lierse vervroegd naar de kant. Onderzoek wees uit dat hij een knieblessure heeft opgelopen en dat hij moet revalideren tot aan de winterstop. Een nieuwe opdoffer voor de Limburgers, die eerder ook al aanvoerder (en centrumverdediger) Glenn Neven voor lange tijd zagen uitvallen.

Defensieve problemen dus voor Steve Bould; die wél weer een beroep kan doen op Jesper Tolinsson. De jonge Zweed is eindelijk voldoende fit na een zware blessure en zit voor het eerst in de selectie.

Met Wuytens, Montjonell en Amankwah heeft Bould nog wel wat opties voor centraal achterin. Maar buiten Wuytens kon geen van de drie anderen dit seizoen al een vooraanstaande rol spelen in de Lommelse defensie. Montjonell depanneerde wel al enkele keren op de rechtsachter en heeft het meeste speelminuten in de benen van het trio dat Lemoine kan vervangen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top