Familiefilms bij de vleet in de VOD-catalogus

Kids | De herfstvakantie staat voor de deur en voor wie kinderen heeft, betekent dat gezellige uurtjes voor de buis met een heerlijke familiefilm. Pickx heeft in de VOD-catalogus enkele films klaarstaan waar je kroost ongetwijfeld van smult.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Flummels

Het is 1835 en we bevinden ons op de Galapagoseilanden. Ed en z’n zus Op zijn Flummels: pluizige beestjes in de vorm van een donut. De twee zijn onhandig, allesbehalve populair en doen wanhopig hun best om bij de rest te horen. Een zoveelste poging om indruk te maken op hun soortgenoten loopt volledig mis, waardoor ze in een tijdsbloem belanden die hen naar de moderne samenleving katapulteert. Daar ontdekken ze verkeerschaos, fastfood, en het ergste van al: dat Flummels ondertussen uitgestorven zijn! Op en Ed beginnen aan een wilde reis doorheen de geschiedenis en zetten alles op alles om hun soort te redden. Maar is dat wel mogelijk?

‘De Flummels’ is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus

DC League of Superpets

Krypto de Superhond en Superman zijn twee handen op één buik. Ze beschikken allebei over superkrachten en wenden die aan om de misdaad in Metropolis te bestrijden. Maar op een dag worden Superman en de andere superhelden van de Justice League ontvoerd en moet Krypto een plan bedenken om zijn baasje te redden. Hij ontmoet enkele dieren uit het asiel en leert hen nieuwe krachten aan, en hoe ze daarmee om moeten gaan. Samen moeten ze Superman en zijn vrienden terugvinden en bevrijden.

‘DC League of Superpets’ is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus

Sonic the Hedgehog 2

De blauwe egel Sonic is weer razend populair dankzij deze films. De populaire mascotte van de Japanse videogameontwikkelaar SEGA moet opnieuw de wereld redden. Dr. Robotnik (Jim Carrey) is weer van de partij en is samen met een nieuwe handlanger op zoek naar een edelsteen die hem de mogelijkheid zou geven om de samenleving in één klap uit te vegen. Het is aan Sonic om de edelsteen eerst te vinden en te vermijden dat die in de verkeerde handen terechtkomt. Ben Schwartz is terug als de stem van Sonic de blauwe egel en James Marsden kruipt weer in de huid van de sympathieke sheriff van Green Hills. Nieuw in de stemmencast is Idris Elba als Knuckles de mierenegel.

‘Sonic the Hedgehog 2’ is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus

The Bad Guys

In de crimineel leuke familiefilm ‘The Bad Guys’ vormen Mr. Wolf (Sam Rockwell), Mr. Snake (Marc Maron), Mr. Shark (Craig Robinson), Mr. Piranha (Anthony Ramos) en Ms. Tarantula (Awkwafina) samen een beruchte groep misdadigers. Nadat ze jaren uit de handen van de politie konden blijven, worden ze eindelijk opgepakt. Mr. Wolf sluit een deal: ze worden vrijgelaten, als ze beloven goed te worden. Eerst doen ze maar alsof, maar stilletjes aan begint het hen te bevallen. Deze vermakelijke animatiefilm heeft dankzij een flinke dosis humor niet alleen wat in petto voor de kleinsten, maar ook voor de ouders.

‘The Bad Guys’ is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus

Rumble: Worstelmonsters

In ‘Rumble: Worstelmonsters’ worden we getransporteerd naar een wereld waar enorme monsters supersterren zijn. Hun favoriete sport: worstelen! De ongeslagen kampioen is al jaren de zelfverzekerde Tentacular, maar deze keer wil tienermeisje Winnie hem uitdagen. Natuurlijk kan ze zelf niet worstelen tegen de reus, maar net als haar vader voor haar, wil ze een goedaardig monster opleiden tot de nieuwe kampioen. Alleen is de luie Rayburn schijnbaar geen groot talent. Kan de underdog ook in deze wereld triomferen?

‘Rumble: Worstelmonsters' is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top