Dit zijn de Pickx-kijktips van deze week!

Films | Elke maandag presenteert Pickx de beste kijktips van de week. Ook deze week staan er weer tal van leuke series en films op het menu die je zeker niet mag missen! Welke dat zijn, lees je hier.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maandag: Vanilla Sky

David Aames (Tom Cruise) is een jonge, knappe en welgestelde man die aan het hoofd van een uitgeverij staat. Op een dag ontmoet hij de Spaanse Sofia (Penélope Cruz) van wie David vermoedt dat zij wel eens de liefde van zijn leven zou kunnen zijn. Dankzij deze ontmoeting lijken de puzzelstukjes in het leven van Aames eindelijk in elkaar te vallen, maar dan krijgt David een auto-ongeluk waardoor zijn hele leven voorgoed verandert…

Bekijk ‘Vanilla Sky’ op maandag 24 oktober om 20u35 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Dinsdag: 'Rise of the Planet of the Apes'

De Amerikaanse wetenschapper Will Rodman (James Franco) voert een onderzoek uit naar een geneesmiddel tegen de ziekte van Alzheimer. Hij test daarbij een genetisch gemodificeerd virus op chimpansees uit en ontdekt dat het virus een onverwachte bijwerking heeft: het verhoogt de intelligentie van de apen tot op menselijk niveau. De chimpansees slagen er bovendien in om te ontsnappen, waarna er een oorlog tussen mensen en apen uitbreekt.

Bekijk ‘Rise of the Planet of the Apes’ op dinsdag 25 oktober om 20u35 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Woensdag: 'Roomies'

In deze serie zien we hoe de twee lesbische vriendinnen Bibi (Ahlaam Teghadouini) en Ama (Laura De Geest) bij elkaar intrekken op een appartement in Brussel. Ze ontdekken zichzelf en hun seksualiteit en doen dat op het moment dat de grootste overgangen van hun leven plaatsvindt: de overstap van het studentenleven naar de volwassenenwereld

Bekijk ‘Roomies’ op woensdag 26 oktober om 22u00 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Donderdag: 'Terminator Salvation' (2009)

De Amerikaan John Conner (Christian Bale) leidt de opstand en verzetsbeweging tegen Skynet, een zelfbewust computernetwerk dat via Terminator-robots de aarde heeft ingenomen. Hij ontmoet een zekere Marcus Wright (Sam Worthington), een vreemde man die enkel herinneringen heeft van in een dodencel te hebben gezeten. Conner weet niet of hij Wright kan vertrouwen in de strijd tegen Skynet en moet zo snel mogelijk uitvissen of Wright vanuit de toekomst is gezonden, of niet.

Bekijk ‘Terminator Salvation’ op donderdag 27 oktober om 21u35 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Vrijdag: 'The Beguiled'

John McBurney (Colin Farrell) is een soldaat die tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog gewond in een meisjesinternaat in het Zuiden belandt. De vrouwen van dat internaat vallen na verloop van tijd in zwijm voor de charmes van McBurney waardoor er een seksueel geladen sfeer ontstaat. Er groeit op den duur ook een ongezonde rivaliteit tussen de vrouwen en die situatie keert zich uiteindelijk ook tegen McBurney.

Bekijk ‘The Beguiled’ op vrijdag 28 oktober om 22u10 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top