Muse is derde headliner op Rock Werchter

Festivals | Muse is de derde headliner van Rock Werchter, dat volgend jaar plaatsvindt van 29 juni tot 2 juli. De Britse rockband staat op zaterdag 1 juli op het hoofdpodium, klinkt het vandaag bij de festivalorganisatie.

Door Belga

Deel dit nieuws

Muse stond in 2000 voor het eerst op het podium in Werchter en is doorheen de jaren uitgegroeid tot een van de grote publieksfavorieten. De groep, die bestaat uit Matt Bellamy, Dominic Howard en Chris Wolstenholme, bracht tot nu toe negen studioalbums uit en is onder meer bekend van de nummers 'Knights of Cydonia', 'Plug in Baby', en 'Madness'. Hun komst naar Werchter kadert in hun 'Will Of The People 2023 European Tour' om hun laatste album 'Will of the People' te promoten. 

Eerder kondigde Rock Werchter ook al de komst aan van Stromae (29 juni) en Arctic Monkeys (2 juli). Wie op vrijdag 30 juni de headliner wordt, is nog niet bekend, maar de festivalorganisatie belooft snel nieuwe namen. 

De ticketverkoop voor Rock Werchter start op zaterdag 29 oktober. Wie zich net wat eerder van een festivalticket wil verzekeren, kan zich registreren voor een presale via rockwerchter.be.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top