Def Leppard en Mötley Crüe eerste headliners van Graspop 2023

Festivals | Graspop Metal Meeting heeft met Def Leppard en Mötley Crüe zijn eerste headliners klaar voor de editie van 2023. De twee glamrock- en metalbands zijn dit jaar al samen op tour en komen in 2023 dus ook naar ons land. De ticketverkoop start later dit jaar.

Door Belga

Deel dit nieuws

Def Leppard is bij het grote publiek misschien wel het meest bekend van zijn hit "Poor Some Sugar On Me". De Britse band rond zanger Joe Elliott en bassist Rick Savage kende zijn grootste successen in de jaren 80, maar lokt nog steeds volle zalen. De stadiontour met Mötley Crüe in de VS de voorbije zomer verkocht meer dan een miljoen tickets. Def Leppard bracht dit jaar ook zijn twaalfde album uit, "Diamond Star Halos".

Mötley Crüe is dan weer het Amerikaanse collectief van zanger Vince Neil, drummer Tommy Lee, bassist Nikki Sixx en gitarist Mick Mars, dat even bekend is door hits als "Dr Feelgood" of "Kickstart My Heart", als door hun hedonistische levensstijl. Hun huidige tour is de eerste in zeven jaar en de band belooft een soort 'greatest hits' show te brengen op Graspop.

Graspop zal in 2023 opnieuw vier festivaldagen tellen, van 15 tot 18 juni. Def Leppard en Mötley Crüe mogen op zondag 18 juni de 26ste editie van het festival afsluiten.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top