Opvallend: Deinzecoach Calderon gaat gemoederen verhitten in plaats van bedaren (video)

Challenger Pro League | KMSK Deinze leek een mooi punt te gaan behalen op het veld van SK Beveren. Maar in het slot van de wedstrijd moesten de Tigers toch nog hun meerdere erkennen in de Leeuwen toen het 42-voudige Luipaard (bijnaam van de nationale ploeg van Congo) er in het slot toch nog 2-1 van maakte. Nadien kwam de kat pas echt op de koord.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De frustraties namen wat de bovenhand en de Nederlandse ref Van der Laan had alle moeite van de wereld om de gemoederen te bedaren. Zeker nadat Deinzeverdediger Christophe Janssens het diep in blessuretijd nog nodig vond om Sander Coopman tegen de boarding te duwen (en daar geel voor kreeg).

Dat zorgde ervoor dat er ook na het laatste fluitsignaal nog heel wat haantjesgedrag geëtaleerd werd. Toen het geduw en gepor wat plaats had gemaakt voor een portie bekvechten kwam Deinzecoach ad-interim Antonio Calderon plots weer wat olie op het vuur gooien. 

De Spanjaard stapte op Beverenverdediger Aleksandar Vukotic af en duwde hem ostentatief achteruit. Opnieuw koren op de molen natuurlijk waardoor de poppen opnieuw aan het dansen gingen. Vooral bij Joachim Van Damme (ook al geen katje om zonder handschoenen aan te pakken); die vlak naast Vukotic stond en het vreemde tafereel dus voor z'n neus zag gebeuren.

Calderon ging na wat geharrewar terug richting kleedkamer, maar liet het niet na om te gebaren dat hij geduwd werd.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top