W-Sport: de zender op Proximus Pickx die zich toespitst op vrouwensport

Sport | Het basisaanbod van Proximus Pickx breidt uit op televisie en Pickx.be met de komst van W-Sport (zender 135), een nieuwe gratis zender die vrouwensport in zijn geheel gaat bundelen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

W-Sport is gratis voor Proximus Pickx klanten, beschikbaar op zender 135 en biedt het beste van tal van sporten aan waaronder voetbal, basketbal, wielrennen, golf en zelfs triatlon.

Elk weekend zullen er verschillende sporten live uitgezonden worden. Ook de hoogtepunten van de grootste competities passeren net zoals magazines en documentaires de revue. De Engelse, Duitse, Italiaanse en Nederlandse voetbalkampioenschappen maken hier een groot deel van uit. Zo zijn bijvoorbeeld Red Flames Tessa Wullaert (Fortuna Sittard) en Tine De Caigny (TSG Hoffenheim) te bewonderen op de zender, die de nodige sensatie met zich zal meebrengen.

Vind W-Sport (zender 135) terug in het basisaanbod van Proximus Pickx op televisie of Pickx.be, of op de app van Proximus Pickx. Via TV Replay kan je indien gewenst programma’s tot 36 uur later herbekijken, of tot wel 7 dagen na de uitzending op de site of op de app!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top