Ontmoet de personages van ‘Nine Perfect Strangers’ op FOX

Series | De gelimiteerde serie ‘Nine Perfect Strangers’, die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Liane Moriarty uit 2018, is vanaf vanavond te zien op FOX. Daarin zakken negen personen af naar de wellness-retraite van goeroe Masha (Nicole Kidman). We stellen de personages alvast even aan je voor.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Nicole Kidman als wellnessgoeroe

Nine Perfect Strangers’ gaat over het kuuroord Tranquillum House. Daar behandelt Masha met haar onorthodoxe praktijken de gestresseerde gasten die hopen er als betere mensen uit te komen. De serie neemt wat creatieve vrijheid in de adaptatie van de populaire roman, maar in de handen van David E. Kelley (bedenker van ‘Big Little Lies’ en ‘The Undoing’) en scenarist John-Henry Butterworth (‘Edge of Tomorrow’, ‘Ford v Ferrari’) zou het verhaal in goede handen moeten zijn.

"You have all come here to die. I will bring you back." -Masha Dmitrichenko

De werknemers

Masha was een succesvolle CEO die een ander levenspad koos na een bijna-doodervaring. Ze opende haar hyper-exclusieve resort – in het boek een Victoriaans landhuis, in de serie een moderne villa – en koos zelf haar gasten uit. Ze is charismatisch, maar haar methodes zijn controversiëel. Daardoor slaan de gasten aan het twijfelen: is ze the real deal of vooral heel manipulatief?

Onder haar werkt het koppel Delilah (Tiffany Boone) en Yao (Manny Jacinto). Yao was de verpleegkundige die Masha behandelde bij haar levensveranderende ervaring en is nu helemaal toegewijd aan haar. Delilah gelooft ook in Masha, al heeft ze ook haar bedenkingen.

De gasten

De negen gasten op de retraite hebben elk hun eigen demonen en achtergrond die in de loop van het verhaal – naargelang alles steeds gekker wordt – meer uitgespit wordt. Frances Welty (Melissa McCarthy) is een romanschrijfster die er een moeilijk jaar op heeft zitten. Via haar persfectief beleven we veel van de behandelingen. Tony Hogburn (Bobby Cannavale) is een geweze American Footballspeler die verslaafd is geraakt aan pijnmedicatie na een blessure. Lars (Luke Evans) is een mysterieuze man die heel wat “verboden” spullen wist mee te smokkelen. Al die gasten staan wat terughoudend tegenover de methodes van Masha.

Napoleon Marconi (Michael Shannon) laat zich in zijn ietwat naïeve positiviteit dan weer helemaal op sleeptouw nemen door Masha. Hij zakte samen met zijn vrouw Heather (Asher Keddie) en dochter Zoe (Grace Van Patten) af naar Tranquillum House in de hoop de dood van hun zoon en broer Zach een plaats te kunnen geven. Het gezin heeft het echter moeilijk tijdens de retraite, die doorgaat op wat de 21ste verjaardag van de jongen moest zijn. En terwijl Napoleon zich laat gaan, staat Heather meer dan sceptisch tegenover Masha.

Jessica (Samara Weaving) is een influencer die hoopt dat de retraite haar huwelijk met Ben (Melvin Gregg) kan redden. Als jonge vrouw die zich vooral concentreert op haar uiterlijk, heeft ze ook andere demonen om mee af te rekenen. Ben weet dan weer niet goed waar hij naartoe wil in het leven. Soms lijkt hij meer van zijn Lamborghini te houden dan van Jessica. En ten slotte is er nog Carmel (Regina Hall), een recent gescheiden moeder van vier. Ze is meegaand en lief, tot iemand haar op de verkeerde manier pusht en haar gewelddadige kantje boven komt drijven. Dat ze nog wat verborgen houdt achter die zachte facade, staat als een paal boven water.

Ontdek 'Nine Perfect Strangers' vanaf nu elke woensdag om 20u35 op FOX, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit.


Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top