Livestream : ESL Benelux Proximus Championship - Finals

Esports | De grote finale van het ESL Benelux Proximus Championship vindt plaats deze zaterdag in de Gare Maritime van Tour & Taxis in Brussel. Kom kijken en ontdek wie de grote kampioen van dit 14e seizoen wordt!

Door Proximus

Deel dit nieuws

Livestream : 

Als hoogtepunt van een meer dan twee maanden durende competitie maakt Brussel zich op voor de grote finale van het veertiende seizoen van het ESL Benelux Proximus Championship! De beste CS:GO-teams van de Benelux zullen het tegen elkaar opnemen in de pas gerenoveerde Gare Martime van Tour & Taxis. Een niet te missen evenement voor esportsliefhebbers.

De inzet voor de vier deelnemende teams zal hoog zijn. De competitie biedt namelijk een van de hoogste geldprijzen in onze regio aan. De totale prijzenpot bedraagt 10 000 euro, en het winnende team gaat ervandoor met de helft van die prijzenpot.

De kampioenen zullen ook vertrekken met een plaats in de Conference van het 17e seizoen van de ESL Pro League, een van de meest prestigieuze competities in het globale circuit! Natuurlijk kan je de finales dankzij Proximus vanop de eerste rij volgen. Je kan alle wedstrijden namelijk live bekijken hier en op televisie op de zender Pickx Live !

© ESL

Gezien het prijzengeld zullen de gekwalificeerde teams alles geven om te proberen bovenaan het podium te eindigen. Bij hen hoort uiteraard de drievoudige titelverdediger eClub Brugge. Zij krijgen het gezelschap van KRC Genk Esports, dat een uitstekende reputatie heeft. Ook de LowLandLions nemen deel. Dit zal een van de laatste toernooien van het roster worden in de shirts van de Lions. De Stinkdiertjes-mix, bestaande uit ervaren spelers uit de Benelux-scene, vervolledigt deze final four/ De vier teams zullen waarschijnlijk de hele dag voor spanning zorgen.

Planning:

  • 09u40: Halve finale 1
  • 13u40: Halve finale 2
  • 17u40: Grote finale

Wil je de finales live bijwonen? Doe dan mee aan onze wedstrijd! Met een beetje geluk kan je twee tickets voor de hele dag winnen. Daar hoort ook een food voucher bij ter waarde van 15 euro per persoon, geldig in een van de tien zaken in de Gare Maritime!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top