Topper tussen Dragons en Racing eindigt onbeslist

Hockey | Op de zevende speeldag van de ION Hockey League is het duel tussen Dragons en kampioen Racing, de nummers drie en vier in de stand, op een 2-2 gelijkspel geëindigd.

Door Belga

Deel dit nieuws

Dragons kwam in Brasschaat twee keer op voorsprong langs Max Luyten (10., 49) maar Jérôme Truyens (20.) en Tanguy Cosyns (penalty-stroke op het einde van het derde kwart) tekenden voor de tegentreffers.

Léopold blijft na een 1-6 zege in de Ukkelse derby tegen Uccle Sport ongeslagen. Tom Boon maakte een hattrick na de pauze. Vicekampioen La Gantoise blijft ook bovenin meedraaien na een 2-7 zege in Leuven.

Braxgata en Waterloo Ducks zegevierden bij Daring (1-2) en Herakles (2-3). Orée was na onder meer vijf treffers van de Argentijn Tomas Domene veel te sterk voor Old Club de Liège: 9-2.

In de stand blijft Léopold leider met 19 punten, een meer dan La Gantoise. Racing en Dragons volgen op vijf punten. Verder staan Braxgata (13), Orée (12), de Watducks en Herakles (9). Onderin prijken Daring en Leuven (4), gevolgd door Old Club en Uccle Sport (3).

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top