P!NK eerste headliner voor Werchter Boutique

Festivals | Het festival Werchter Boutique heeft vandaag de naam van de eerste headliner gelost: de Amerikaanse zangeres P!NK komt op 17 juni 2023 een set spelen. Meer artiesten worden later bekendgemaakt.

Door Belga

Deel dit nieuws

Het is drie jaar geleden dat de Amerikaanse nog in onze contreien heeft opgetreden. Dat was voor de gelegenheid van haar Beautiful Trauma World Tour, nu volgt de Summer Carnival Tour. De zangeres is de laatste decennia uitgegroeid tot een icoon voor de pop- en rockmuziek. 

Ondertussen heeft ook Pinkpop, het grootste rockfestival van Nederland, bekendgemaakt dat P!NK naar hun podium afzakt. Pinkpop verwacht de zangeres op vrijdag 16 juni 2023. Het festival vindt plaats van vrijdag tot en met zondag 18 juni.

Tickets voor Werchter Boutique 2023 gaan in verkoop op vrijdag 14 oktober om 10 uur via ticketmaster.be. Een ticket voor Werchter Boutique 2023 kost 108 euro, een 'Golden Circle' ticket, dat toegang geeft tot het vak net voor het podium tijdens de show van P!NK, is te koop aan 159 euro. 

De ticketverkoop voor Pinkpop start op zaterdag 26 november.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top