Odjidja en Cuypers in koor: "Wij waren de betere in deze match"

UEFA Conference League | AA Gent kon ook tegen het Zweedse Djurgårdens IF geen vuist maken en de Buffalo's gingen met 0-1 de boot in. Vadis Odjidja en Hugo Cuypers verbeten nadien hun teleurstelling.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Deze verliesbeurt was te vermijden", vond Odjidja. "Van in het begin van de wedstrijd hebben wij druk naar voren gezet. In de eerste helft hadden we mogelijkheden om te scoren. Wij stonden ook constant op de helft van onze tegenstander te spelen. Spijtig genoeg viel het doelpunt aan de andere kant. Dit na een stilstaande fase. Ook na de rust gingen wij op zoek naar een doelpunt. Dat lukte ons ook dan niet. De laatste combinatie lukte nooit niet echt."

"Ik noem dit geen gebrek aan frisheid maar eerder een gebrek aan geluk. Dat dit onze derde nederlaag op rij is? Ja. Deze verliesbeurt kon vermeden worden. Wij domineerden de hele match. Buiten dat doelpunt was Djurgardens niet echt gevaarlijk."

Hugo Cuypers vond dan weer dat een fout op hem mocht bestraft worden met een strafschop. "Ik werd gehaakt in de zestien. Ik ging alleen op de doelman af. Mijn veters zijn zelfs stuk van die fout. Blijkbaar heeft de scheidsrechter dat allemaal niet gezien. Onze tegenstander stond heel laag te spelen. Dat betekende dat ik die laatste pass perfect moest krijgen maar dat was niet het geval. Wij gaan er zondag opnieuw tegenaan. Het kan niet blijven tegen zitten. We doen er alles aan om een kentering te verwezenlijken."

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top