West Ham-coach Moyes zag hoe bankzitters verschil maakten

UEFA Conference League | West Ham heeft donderdag op de derde speeldag van de Conference League met 0-1 gewonnen bij RSC Anderlecht. De bezoekende coach David Moyes betreurde de kansen die zijn ploeg miste, maar was tevreden met de inbreng van zijn bank.

Door Belga

Deel dit nieuws

"We hadden een paar grote kansen die we niet hebben benut en dat is een beetje teleurstellend", zei Moyes op de persconferentie na de partij. "Anderlecht had nog geen doelpunt tegen gekregen in deze groepsfase, dus we wisten dat het zwaar en spannend zou worden vanavond. En Anderlecht heeft dat bewezen."

"Ik denk dat we heel goed gespeeld hebben", vervolgde de Schot. "We zagen tekenen van verbetering in ons voetbal, vooral naarmate de minuten vorderden. We konden zien dat de sterkte van het team er begint door te komen. Je zag wie we op de bank hadden en wie we konden inbrengen als het nodig was. Dat maakte het verschil. We hadden een paar reddingen van onze keeper nodig, maar het is een Europese uitwedstrijd, er zijn altijd momenten dat je onder druk staat. We versierden enkele grote kansen en hadden waarschijnlijk meer doelpunten moeten maken."

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top