Aaron Blommaert ontkent relatie met Gloria Monserez

Films | Onlangs onthulde Gloria Monserez dat ze de liefde van haar leven gevonden had. Vele mensen gingen er vanuit dat de 21-jarige Ketnetwrapster het over Aaron Blommaert had, maar daar blijkt niets van aan. "Dat is jammer voor die jongen", vertelt de acteur in een interview met het weekblad Humo.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Het gekke is: letterlijk niemand, geen enkele krant, geen enkel tijdschrift, heeft mij gebeld om te vragen of dat klopt. Ze maakten daar een klinkende kop van, en pas als je doorklikte, las je ergens onderaan dat Gloria niet zegt wíé haar lief is. Gloria en ik hebben het er weleens over gehad, en we waren het er meteen over eens dat we beter gewoon niet reageerden. Want als je zegt wie het niet is, moet je natuurlijk ook zeggen wie het wél is. En daar hebben we allebei weinig zin in", besluit Blommaert.

Aaron Blommaert is als acteur vooral bekend geworden door zijn rollen in de Ketnet-reeksen '#LikeMe' en '4eVeR' en de VTM-soap 'Familie'. Daarnaast is hij leadzanger van de boysband BOBBY en sinds maart 2022 actief als dj bij radiozender MNM.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top