Alec Baldwin schikt met nabestaanden van doodgeschoten cameravrouw

Films | Alec Baldwin heeft een schikking getroffen met de familie van cameravrouw Halyna Hutchins, die vorig jaar werd gedood op een filmset. Dat heeft de Amerikaanse acteur zelf bekendgemaakt.

Door Belga

Deel dit nieuws

In oktober vorig jaar schoot Baldwin per ongeluk cameravrouw Halyna Hutchins dood met een wapen dat diende als rekwisiet tijdens de opnames van de film 'Rust'. De acteur wist niet dat het wapen geladen was en zei geen idee te hebben hoe een echte kogel in het wapen terecht is kunnen komen. Baldwin, het productiebedrijf, producers en crewleden waren door de familie aangeklaagd voor de dood van Halyna Hutchins omdat zij tal van regels die golden op de set en voor de industrie niet nageleefd zouden hebben.

Nu is er dus een schikking, klinkt het bij Baldwin. "Ik ben iedereen dankbaar die heeft geholpen deze tragische en pijnlijke zaak op te lossen", schrijft de acteur op Instagram. Inhoudelijke details over de schikking zijn niet bekendgemaakt, maar vast staat wel dat de opnames van 'Rust' hervat worden. Opvallend is dat de weduwnaar van Hutchins uitvoerend producent wordt en ook zal delen in de opbrengsten.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top