Inter houdt punten thuis tegen Barcelona, Frankfurt en Tottenham spelen gelijk

UEFA Champions League | In groep D van de Champions League heeft Inter de derde wedstrijd van de groepsfase gewonnen van FC Barcelona. Inter wist de Catalanen in San Siro met 1-0 over de knie te leggen. Eintracht Frankfurt en Tottenham Hotspur kwamen dinsdagavond niet tot scoren (0-0).

Door Belga

Deel dit nieuws

Inter keek dinsdagavond in eigen stadion Barcelona in de ogen. De Milanezen kwamen in de blessuretijd van de eerste helft op voorsprong via Calhanoglu (45+2.). De tweede helft bracht geen verandering, waardoor Inter zijn tweede overwinning in de groepsfase boekte.

Eerder op de avond won Bayern München in zijn derde wedstrijd in groep D met 5-0 van Victoria Plzen. De Duitsers staan daarmee stevig aan kop met 9 op 9. Inter blijft enigszins in het spoor van de Duitsers met 6 punten, terwijl Barcelona met 3 punten achterblijft. De Tsjechische landskampioen Victoria Plzen heeft nog geen enkel punt.

Eintracht Frankfurt en Tottenham Hotspur namen het tegen elkaar op in groep D. De Duitsers noch de Engelsen kwamen tot scoren, en ook in de stand geven beide clubs na drie speeldagen elkaar geen duimbreed toe. Frankfurt en Tottenham blijven namelijk steken op 4 punten, op 2 punten van koploper Sporting Lissabon. De Portugezen gingen eerder dinsdagavond wel met 4-1 onderuit bij Olympique Marseille, dat zijn eerste 3 punten pakte.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top