Tyler, the Creator gaat meespelen in nieuw seizoen van Netflixserie 'Big Mouth'

Muziek | De Amerikaanse rapper en hiphopartiest Tyler, the Creator zal een stem vertolken van een personage in het volgende seizoen van de Netflixserie 'Big Mouth'. Andere stemmenvertolkers zijn Adam Levine, Amber Ruffin, Jeff Goldblum en Peter Capaldi.

Door Belga

Deel dit nieuws

Volgens muzieksite Pitchfork wordt het zesde seizoen van 'Big Mouth' vanaf 28 oktober op het streamingplatform uitgezonden. 

Tylers rol in 'Big Mouth' is al zijn tweede optreden in een komische animatieserie voor volwassenen dit jaar. Voordien vertolkte hij ook een rolletje in 'Beavis and Butt-Head' van Mike Judge, dat aan zijn voorlaatste seizoen toe is. In feite reageert het duo op Tyler, The Creators "See You Again"-.video 

In april won de Californische rapper nog een Grammy voor 'Call Me If You Get Lost', zijn zesde album. Afgelopen zomer speelde hij ook op Les Ardentes in Luik.

'Big Mouth' is een Emmy Award-winnende animatieserie over de onstuimige periode van de pubertiteit. De serie is bedacht en geschreven door Andrew Goldberg, het brein achter de animatie-sitcom 'Family Guy'.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top