Vanbelle (alweer) niet tegen ex-club Beveren; ook Houdret in de lappenmand

Challenger Pro League | Na een moeizame start lijkt Dender EH eindelijk onder stoom gekomen. De Oost-Vlamingen wonnen hun laatste twee competitieduels, hielden in die duels ook 2x de nul én konden zich kwalificeren voor de 1/16 finales van de Croky Cup. De stemming is dus opperbest in het DENDER Football Complex; al viel er de voorbije dagen toch ook wat minder leuk nieuws te rapen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zo zag coach Régi Van Acker met Wesley Vanbelle als Kenneth Houdret twee ervaren spelers geblesseerd uitvallen. De 36-jarige Vanbelle blesseerde zich vorige week op training aan de enkel terwijl Houdret (29) een drietal weken moet revalideren met een spierscheur.

Hoewel beiden geen onbetwiste basispionnen zijn, zal hun afwezigheid zich wel doen voelen binnen de niet al te brede selectie.

Weerzien

Voor Vanbelle is de blessure ongetwijfeld extra zuur omdat er komend weekend tegen SK Beveren gespeeld wordt. De flankverdediger speelde tussen 2008 en 2010 56 EXQI League-wedstrijden voor de Waaslanders en kon straks voor het eerst sinds toen weer oog in oog staan met zijn ex-club (in een competitiematch).

Vorig jaar mocht Vanbelle één minuutje voor affluiten wel invallen tijdens de Croky Cupmatch tussen Dender en Waasland-Beveren (1-0 winst voor Dender), maar voor het overige kwam hij Beveren in zijn lange carrière opvallend genoeg niet meer tegen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top