De NFL maakt deze week een omweg via Londen

Sport | De NFL gaat zijn vijfde week van het seizoen in. Een aantal ploegen willen verder gaan op hun elan, anderen moeten zich herpakken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Indianapolis Colts komt voorlopig zeer wisselvallig voor de dag. Ze verloren vorige week met 24-0 tegen de Jaguars, er was eerder een 20-17-zege tegen de Chiefs, en tegen de Titans werd met 24-17 verloren. Ze stonden al snel 24-3 in het krijt, maar de comeback kwam te laat op gang. Met Jonathan Taylor en Shaquille Leonard vielen bovendien ook nog eens twee sterkhouders uit met een blessure. Het is dus tot op heden geen geweldig seizoen voor de Colts.

De Broncos gingen afgelopen weekend onderuit tegen Las Vegas Raiders. Ze verloren met 32-23 en het was nochtans de eerste keer dat de Broncos meer dan 20 punten bij elkaar wisten te sprokkelen in een match. Uiteindelijk gingen ze dus alsnog onderuit. Tegen de Colts, dat dus niet overloopt van het vertrouwen, krijgen ze mogelijk een uitgelezen kans om weer aan te knopen met een overwinning.

Topwedstrijd tussen de Giants en de Packers

Het is uitkijken naar de topwedstrijd van zondag tussen New York Giants en Green Bay Packers. Beide ploegen wisten al drie keer te winnen en ze verloren ook een keer. De Packers kenden vorige week een zware match tegen New England Patriots en ze wisten met 27-24 te winnen. Ze zijn zeker niet kansloos tegen de Giants, die voorlopig ook niet echt helemaal konden overtuigen. Saquon Barkley lijkt wel op dreef te komen in de aanval. Het duel wordt afgewerkt in Londen, in het Tottenham Hotspur Stadium.

De Cincinnati Bengals hebben zich de afgelopen tien dagen weten te herpakken. Ze boekten twee zeges, nadat ze voordien twee keer verloren. De Bengals kunnen rekenen op een ijzersterke verdediging, al is er in de aanval wel nog ruimte voor progressie. Maandagavond hopen ze tegen Baltimore hun derde opeenvolgende overwinning in de wacht te slepen. Dat team heeft ook twee keer gewonnen en twee keer verloren. De laatste wedstrijd werd verloren en dat op het allerlaatste moment. Kunnen zij zich herpakken?

Het NFL-schema op Eleven Sports:

Vrijdag 7 oktober

Zondag 9 oktober

Maandag 10 oktober

Volg het beste van de NFL het hele seizoen lang op de zenders van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top