Nieuw op Boomerang: de aandoenlijke avonturen van 'Lucas de Spin'

Kids | Vanaf 3 oktober beleven Lucas de Spin en zijn vriendjes dagelijks om 13u30 avonturen op Boomerang. Pickx stelt je al even voor aan de schattige achtpotige.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Lucas is een springspin met grote, ronde ogen die voor het eerst te zien was in de webserie ‘Lucas de Spin’ van bedenker Joshua Slice. Sinds het debuut in 2017 vergaarde de spin, die misschien wel de eerste in zijn soort was die unaniem schattig bevonden werd, heel wat trouwe volgers en dus werd het personage opgepikt voor een volwaardige animatiereeks. Vanaf 3 oktober kan je op Boomerang zien hoe Lucas met zijn vrienden in zijn thuis de wereld ontdekt.

Die vrienden zijn, net als Lucas zelf, schattige versies van dieren die in elk huishouden wel terug te vinden zijn. Zo is er Findley de vlieg, de beste vriend van Lucas die altijd honger lijkt te hebben. Avocado is dan weer de aandoenlijke hond van het gezin en een brok energie. Maizie is een bij die altijd gehaast is om haar taken, zoals de bloemen bestuiven, af te werken zodat ze met haar vriendjes kan spelen. Dimples is de goudvis die in zijn bokaal luidkeels moet schreeuwen om door de rest gehoord te worden en zeepaardje Weebiscuit denkt er het zijne van, zonder een woord te spreken. Bohdi de kameleon en Arlo de uil zie je misschien niet in de gemiddelde woonkamer, maar in de wereld van ‘Lucas de Spin’ spelen ook zij een hoofdrol.

Ontdek 'Lucas de Spin' elke weekdag om 13u30 op Boomerang, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top