Kleine nazomer start vandaag

Nieuws | Vanmiddag wisselen brede opklaringen af met wolkenvelden. We halen maxima tussen 12 en 17 graden. Ook de komende dagen blijven relatief rustig en zacht, meldt het KMI.

Door Belga

Deel dit nieuws

Vanavond en vannacht verandert er weinig: het blijft rustig en wisselend bewolkt met vooral hoge bewolking. 's Nachts kunnen er wel enkele mistbanken gevormd worden. De minima liggen tussen 2 en 9 graden. 

Morgen wordt het op de meeste plaatsen meteen zonnig, afgewisseld met soms hoge wolkenvelden. In de namiddag kunnen zich aan zee meer wolken laten zien, maar elders blijft de zon volop schijnen. Het wordt iets warmer met temperaturen tussen 15 en 20 graden bij een matige wind.

Woensdag is het in de voormiddag meestal zonnig, maar in de loop van de dag komt er meer bewolking opzetten. Een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind voert zachte lucht aan en zorgt voor temperaturen tussen 16 en 21 graden. Plaatselijk zijn wel windstoten van 60 kilometer per uur mogelijk. 's Avonds is een lichte bui niet uitgesloten. 

Donderdag wordt een droge, zonnige najaarsdag met maxima tussen 14 en 19 graden. De wind waait meestal matig. Ook vrijdag houdt het rustige en droge weertype aan bij temperaturen tussen 14 en 18 graden.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top