Overleef de eerste herfstweken met deze tv-tips

Films | De herfst is eindelijk in het land. Om deze periode vol vallende bladeren en kouder wordende temperaturen heelhuids door te komen, verwijst Proximus Pickx je graag naar het televisietoestel. Daar speelt deze week immers weer heel wat leuks op.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maandag: ‘Freddie Mercury: The Great Pretender’

In deze documentaire van documentairemaker Rhys Thomas krijgen we een inzicht in het roemrijke leven van Farrokh Bulsara, ook wel bekend als Freddie Mercury. Mercury groeide tijdens zijn muziekcarrière uit tot een van de meest fascinerende personages uit de Britse rockwereld. Hij had een extravert karakter en gaf veelal spektakelrijke shows met zijn band Queen, waarvan hij de frontman en zanger was. Rhys Thomas en zijn team besloten om in deze documentaire ook een blik te werpen op de vele soloprojecten die de man heeft ondernomen.

Bekijk ‘Freddie Mercury: The Great Pretender’ op maandag om 22u40 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. 

Dinsdag: ‘Classique Gilbert’

In deze driedelige VRT-documentaire volgen we het leven van de Belgische wielrenner Philippe Gilbert tijdens de laatste vijf seizoenen van zijn sportcarrière. We zien hoe Gilbert het er vanaf brengt in de belangrijkste koersen die hij in die periode nog rijdt en blikken tegelijkertijd samen met zijn familie terug op de vele overwinningen die hij in het verleden al heeft geboekt.

Bekijk ‘Classique Gilbert’ op dinsdag om 21u25 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. 

Woensdag: ‘Extreme Makeover Vlaanderen’

In dit spraakmakende verbouwprogramma trekt James Cooke erop uit om families uit de nood te helpen tijdens hun verbouwingswerken. De presentator trommelt familie, vrienden, buren en zelfs experten op om de meest veeleisende verbouwingsklussen tot een goed einde te brengen. In deze aflevering brengt Cooke een bezoek aan de alleenstaande mama Inge en haar zoontje Noah. 

Bekijk ‘Extreme Makeover Vlaanderen’ op woensdag om 21u20 op Play5 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. 

Donderdag: ‘After Earth’

Generaal Cypher Raige (Will Smith) is klaar om op pensioen te gaan. Hij neemt zijn 13-jarige zoon Kitai (Jaden Smith) mee tijdens zijn laatste ruimtevlucht, maar komt in een asteroïdenstorm terecht waardoor zijn ruimteschip neerstort op de planeet aarde. Die planeet wordt niet meer bewoond door de mensheid en herbergt nu talloze gevaren. Kitai krijgt de opdracht van zijn vader om een communicatie-onderdeel van het ruimteschip te lokaliseren en moet ook de gevaren op aarde trotseren.

Bekijk ‘After Earth’ op donderdag om 20u35 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. 

Vrijdag: ‘Good Morning Vietnam’

De Amerikaanse soldaat Adrian Cronauer (Robin Williams) wordt in 1965 overgeplaatst naar de plaatselijke militaire basis van de Amerikanen in Saigon, een grote stad in Vietnam. Daar wordt hij ingezet als radio-dj die met zijn enthousiasme en muziekkeuze de plaatselijke Amerikaanse militairen een hart onder de riem moet steken. Cronauer groeit uit tot een populair figuur onder de militairen, maar de legerleiding ziet dat niet graag gebeuren.

Bekijk ‘Good Morning Vietnam’ op vrijdag om 20u35 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top