Ook Brandon Mechele verlengt contract bij Club Brugge

Jupiler Pro League | Club Brugge blijft werk maken van de contractverlengingen van zijn sterkhouders. Daags nadat de landskampioen aankondigde dat sluitstuk Simon Mignolet de West-Vlamingen tot 2026 trouw blijft, heeft het laten weten dat het ook het contract van verdediger Brandon Mechele opengebroken heeft tot medio 2025.

Door Belga

Deel dit nieuws

De 29-jarige Mechele is een kind van de club. Als jeugdproduct debuteerde hij 10 jaar geleden in de Brugse hoofdmacht. Ondertussen won hij met blauw-zwart al vijf titels, twee Supercups en een Beker van België. Hij maakt de laatste jaren ook steevast deel uit van de selectie van de Rode Duivels, ook al komt hij bij de nationale elf amper aan spelen toe.

De mandekker, die aan het einde van de afgelopen zomermercato nog schermde met interesse van het Italiaanse Bologna, kwam ondertussen al meer dan 300 keer in actie voor de Bruggelingen. Zijn vorige overeenkomst in West-Vlaanderen zou eind dit seizoen aflopen.

Zowat een maand geleden verlengde ook Hans Vanaken zijn overeenkomst, tot medio 2027. De weken voordien had de Rode Duivel stevig in de belangstelling gestaan van de Engelse subtopper West Ham.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top