FIFA 23: Ontdek de best gerankschikte Belgen

Esports | FIFA 23 is sinds 27 september beschikbaar en het speltype FIFA Ultimate Team is nu al een hit. Laten we daarom eens een kijkje nemen naar de best beoordeelde Belgen van de set.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Je weet het waarschijnlijk al wel, maar FIFA 23 is sinds twee dagen beschikbaar in early access. Een periode die de meest ijverige spelers gebruikt hebben om aan de opbouw van hun dreamteam in het populairste speltype FIFA Ultimate Team te beginnen. En de Belgen zijn niet te negeren in deze nieuwe versie van het spel.

Bovenaan onze lijst staat Kevin De Bruyne, die fier op de vierde plaats staat op de wereldranglijst. Geen verandering voor onze centrale middenvelder, die zijn rating van 91 behoudt, net achter Kylian Mbappé.

© EA Sports

Onze nationale doelman volgt hem op de voet. Met een solide 90 staat Thibaut Courtois ook aan de top van de wereldranglijst en blijft hij zonder twijfel de best presterende doelman in het spel. Romelu Lukaku sluit de top drie af met een zeer respectabele 86.

Onderaan het podium vinden we Yannick Carrasco en Youri Tielemans terug, die respectievelijk 85 en 84 scoren. Voor de nieuwsgierigen, dit is de complete top 10 van onze beste landgenoten op het spel:

  1. Kevin De Bruyne (CM) – 91
  2. Thibaut Courtois (GK) – 90
  3. Romelu Lukaku (ST) – 86
  4. Yannick Carrasco (LM) – 85
  5. Youri Tielemans (CM) – 84
  6. Koen Casteels (GK) – 84
  7. Eden Hazard (LW) – 84
  8. Dries Mertens (CAM) – 84
  9. Toby Alderweireld (CB) – 82
  10. Jan Vertonghen (CB) – 81

Tot slot willen we je veel succes wensen bij het opbouwen van je team!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top