'Dahmer' breekt het record voor beste streamingdebuut ooit op Netflix

Films | 'Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story', een Netflix-original, heeft het beste seriedebuut ooit gemaakt op de streamingdienst. Dat meldt Netflix.

Door Belga

Deel dit nieuws

De reeks met acteur Evan Peters in de hoofdrol prijkt sinds de release vorige week woensdag steevast bovenaan de lijst van meest bekeken titels op Netflix in ons land, en ook elders wordt de achtdelige miniserie over seriemoordenaar Jeffrey Dahmer gesmaakt. De serie werd de eerste week na de lancering al 196,2 miljoen uur bekeken. Geen enkele gloednieuwe reeks haalde zo'n hoge kijkcijfers in de eerste week, benadrukt Netflix.

Volgens cijfers van het streamingbedrijf zijn sinds het begin van de metingen in juni 2021 wel tien series geweest die op één week tijd beter scoorden dan 'Dahmer', maar daarbij ging het nooit om het debuut van een nieuwe reeks. Zo werd het eerste seizoen van 'Squid Game' 571,76 miljoen uur lang bekeken, maar wel pas in z'n derde week. 'Stranger things 4' werd in de eerste week na de release 286,79 miljoen uur lang bekeken, maar in tegenstelling tot 'Dahmer' ging het hier al om een gevestigde serie in z'n vierde seizoen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top