Weekendtips om lekker mee in de zetel te kruipen

Films | Nu het kouder wordt, spenderen we onze avonden niet meer op een zonnig terrasje maar wel in een knusse zetel. Als je nog wat hulp nodig hebt om te beslissen wat je gaat kijken dit weekend, kan Pickx je van dienst zijn!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag: The Voice van Vlaanderen

Een gloednieuw seizoen vraagt om gloednieuwe coaches, toch? In deze achtste jaargang van 'The Voice van Vlaanderen' zullen twee nieuwe muziekhelden de deelnemers naar hun team lokken. Koen Wauters en Natalia zijn natuurlijk weer van de partij en zij verwelkomen in de stoelen naast hen Jan Paternoster en Mathieu Terryn. Laura Tesoro daagt weer op als vijfde coach. Zij hoort én ziet backstage alle audities en krijgt de kans om kandidaten die niet gekozen worden een tweede kans te geven in haar team. Deze keer hoef je ook geen week te wachten op het volgende deel van de Blind Auditions: zondag staat er alweer een aflevering klaar!

Bekijk ‘The Voice van Vlaanderen’ op vrijdag om 20u35 en zondag om 19u55 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Top Gun: Maverick

Je kan de film nog steeds gaan bekijken in de bioscoop, maar als je toch de rust van je eigen woonkamer verkiest, is dat ook een optie! Nostalgie ten top in 'Top Gun: Maverick'. Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete 'Maverick' Mitchell zich nog altijd op zijn plek. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradshaw. Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend Nick Bradshaw. Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten.

'Top Gun: Maverick' is het vervolg op de film 'Top Gun' uit 1986. De film is geregisseerd door Joseph Kosinski en brengt Tom Cruise en Val Kilmer terug in hun hun rol uit de originele film, naast Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman en Ed Harris.

‘Top Gun: Maverick' is beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus

Zaterdag: Avengers: Infinity War

De gestoorde titaan Thanos wil alle zes de Infinity Stones, artefacten met onvoorstelbare krachten, verzamelen. Met die krachten wil hij de balans in het universum herstellen door de helft van alle leven te 'verwijderen'. Het lot van de aarde is nog nooit zo onzeker geweest. De overgebleven leden van The Avengers moeten samenwerken met de Guardians of the Galaxy om ook maar een kans te maken om Thanos te verslaan.

'Avengers: Infinity War' uit 2018 is gebaseerd op het Marvel Comics superheldenteam de Avengers. Geproduceerd door Marvel Studios en gedistribueerd door Walt Disney Studios Motion Pictures, is het het vervolg op 'The Avengers' (2012) en 'Avengers: Age of Ultron' (2015), en de 19de film in het Marvel Cinematic Universe (MCU).

Bekijk ‘Avengers: Infinity War’ op zaterdag 1 oktober om 20u25 op VTM2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Look Both Ways

Aan de vooravond van haar afstuderen op de universiteit splitst het leven van Natalie zich door één enkele zwangerschapstest op in twee parallelle realiteiten. In de ene is ze zwanger en blijft ze in haar geboortedorp in Texas wonen om mama te worden. In de andere gaat ze naar Los Angeles om haar droomcarrière na te jagen. 

'Look Both Ways' is een romantische komedie geregisseerd door Wanuri Kahiu en geschreven door April Prosser. De film schetst perfect de realiteit van hoe het leven niet altijd gaat zoals je gepland had. In de hoofdrollen zien we Lili Reinhart, Luke Wilson, Andrea Savage, Aisha Dee, Danny Ramirez, David Corenswet en Nia Long. 

Ontdek ‘Look Both Ways’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Zondag: The A-Team

Het A-Team is een eenheid van vier ex-commando's die ten onrechte worden beschuldigd van een misdaad. Ze duiken onder en opereren als huurlingen onder leiding van kolonel Hannibal Smith. Face kan alles regelen voor de onorthodoxe en gedurfde activiteiten van het team. B.A. Baracus is de chauffeur en krachtpatser. Murdock is een begaafd piloot en werd officieel gek verklaard. Het A-Team wordt achternagezeten door luitenant Charissa Sosa, die ooit de geliefde van Face was.

The A-Team is een actiethrillerfilm uit 2010 gebaseerd op de gelijknamige televisieserie uit de jaren 80. De film is geregisseerd door Joe Carnahan, met in de hoofdrollen Liam Neeson, Bradley Cooper, Jessica Biel, Quinton Jackson, Sharlto Copley en Patrick Wilson.

Bekijk ‘The A-Team’ op zondag 2 oktober om 19u35 op VTM2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top