Jason Denayer vindt onderdak bij Shabab Al Ahli

Voetbal | Jason Denayer zet zijn carrière verder bij Shabab Al Ahli. De club uit Dubai bevestigde zijn komst vandaag op Twitter.

Door Belga

Deel dit nieuws

De 27-jarige Denayer zat zonder werkgever nadat hij afgelopen zomer vertrok bij het Franse Lyon. Daar speelde de centrale verdediger sinds 2018 en droeg hij het shirt in 139 wedstrijden (acht goals, twee assists). Hij heeft ook een verleden bij onder meer Galatasaray, Sunderland, Celtic en de beloften van Manchester City.

Denayer telt 35 caps voor de Rode Duivels (1 goal). Hoewel hij geen club had, werd de Brusselaar door bondscoach Roberto Martinez toch opgeroepen voor de voorbije Nations Leagueduels tegen Wales en Nederland. Hij trainde er met de selectie, maar kwam niet in actie. Zijn laatste optreden als international dateert van maart dit jaar en het oefenduel tegen Burkina Faso (3-0 winst in Anderlecht). 

Bij Shabab Al Ahli gaat Denayer werken onder de Portugese trainer Leonardo Jardim. Het team staat met 6 op 9 vijfde in de UAE Pro League, de topklasse in de Verenigde Arabische Emiraten. Vorig seizoen eindigde het als vijfde, op ruime afstand van kampioen Al-Ain FC.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top