Schorsingen CPL (speeldag 7): drie spelers op de strafbank; Rigo en Perez terug beschikbaar

Challenger Pro League | Op de zevende speeldag van de Challenger Pro League zijn er drie plekjes gereserveerd op de spreekwoordelijke strafbank. Dante Rigo (Beerschot) en Daniel Perez (Club NXT) hebben dan weer hun straf uitgezeten na hun rode kaarten eerder in de competitie. Zij zijn weer beschikbaar.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Allereerst blijft Kelvin John nog een weekje op de strafbank. De spits van Jong Genk kreeg rood tegen Virton en werd twee speeldagen geschorst. Op speeldag 6 miste hij de match tegen RWDM en nu is hij er dus ook nog niet bij tegen Dender EH. Geen gigantisch probleem voor de Tanzaniaan, want hij was de voorbije week nog in zijn vaderland voor interlandverplichtingen bij de nationale beloftenploeg.

John krijgt het gezelschap van Michel Espinoza. De Fransman kreeg een rode kaart in het bekerduel tussen Dessel en Virton en werd eerder deze week twee speeldagen geschorst (waarvan eentje met uitstel). De middenvelder mist zo de match tegen Club NXT.

En ook Lierseverdediger Joedrick Pupe mag niet spelen in het komende weekend. De verdediger van Lierse pakte op de zesde speeldag prompt zijn vijfde gele kaart en is dus automatisch geelgeschorst voor de eerstvolgende wedstrijd. Pupe moet 90 minuten nagelbijten op de tribune van de Freethiel.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top