Inter Milan duelleert voor plekje in de volgende ronde tegen FC Barcelona

Sport | Na de interlandbreak kunnen de voetballiefhebbers zich alweer verwachten aan een aantal heerlijke matchen in de Champions League, te bekijken op Pickx+ Sports. Dinsdagavond kan je op onze zenders exclusief kijken naar een van de beste wedstrijden op de affiche van de derde speeldag in de groepsfase: Inter Milaan tegen FC Barcelona.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Er is geschiedenis geschreven in groep C van de Champions League tijdens de groepsfase. Bayern München toonde een enorme klasse in de groep des doods en versloeg zijn twee belangrijkste tegenstanders: Inter Milaan en Barcelona. De Rekordmeister gaat ongetwijfeld voor de eerste plaats, vooral omdat ze in de huidige ronde enkel nog twee wedstrijden tegen het Tsjechische Viktoria Plzen moeten afwerken. Voor de tweede plaats in de poule woedt er wel nog een hevige strijd tussen twee andere grote namen. Inter Milaan en FC Barcelona ploegen spelen dinsdag een eerste duel in het Giuseppe Meazza stadion. De Italianen kunnen in deze wedstrijd op Europees niveau nog niet rekenen op onze landgenoot Romelu Lukaku, want hij is nog steeds geblesseerd.

Club Brugge neemt het op tegen Witsel en Carrasco

In eigen land wil Club Brugge zijn droomparcours in groep B verder afwerken. De club bezorgde ons land een historische primeur door hun eerste twee wedstrijden te winnen. De komende wedstrijden worden een moeilijkere uitdaging, daar ze het twee keer moeten opnemen tegen het Atlético Madrid van Yannick Carrasco en Axel Witsel. Als de nationale kampioen het goed doet, kunnen ze een ticket grijpen voor de achtste finales. Tegelijkertijd zal ook FC Porto in eigen huis tegenover Bayer Leverkusen zijn eerste punten willen pakken.

In Groep A moeten ook Rangers in actie schieten. De Schotten wachten een lastige wedstrijd tegen Liverpool. The Reds weten namelijk dat ze geen fouten mogen maken in een groep met ook Napoli en Ajax. De Italianen staan momenteel na een zes op zes op kop in de groep.

In groep D neemt OM het op tegen een verrassend Sporting Charleroi. De ploeg uit de Franse badstad moet zich herpakken aangezien ze nog geen punten konden sprokkelen in dit seizoen. De Portugezen staan momenteel tegen alle verwachtingen in aan de leiding in de poule na twee overtuigende overwinningen tegen Eintracht Frankfurt en Tottenham. Die twee ploegen nemen het tegen elkaar op in Duitsland. 

Het programma van de derde speeldag in de UEFA Champions League bij Pickx Sports:

Dinsdag 4 oktober

Woensdag 5 oktober
Volg de UEFA Champions League integraal op de zenders van Pickx+ Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus. 

Proximus biedt tijdens de live-uitzendingen van de UEFA Champions League en het Belgisch voetbal een ‘interactieve’ modus aan in de Pickx-app (Android en iOS) en de website proximuspickx.be. Dankzij deze functie ontdek je de ploegopstellingen, de wedstrijdstatistieken en het vormpeil van beide ploegen. Maar bovenal stelt de interactieve videospeler je in staat om de beste acties van de wedstrijd onmiddellijk opnieuw te beleven wanneer jij het maar wilt! Beleef het voetbal als nergens anders en speel je eigen VAR!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top