De toekomstplannen van Steven Soderbergh

Films |

Woensdagavond kan u op VTM 3 naar 'Logan Lucky' kijken, van de fantastische regisseur Steven Soderbergh. Die ken je uiteraard van 'Ocean’s Eleven', 'Twelve' en 'Thirteen', 'Erin Brockovich' en 'Magic Mike'. Maar waar is de Amerikaan nu mee bezig? Pickx zocht het uit.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Magic Mike’s Last Dance

Spring, juich, dans en zing, fans van 'Magic Mike'! De klerenverliezende strippersfilmserie komt terug voor een derde aflevering. Voor de fans die nog niet weten dat ze het zijn: 'Magic Mike' vertelt het verhaal van een mannelijke stripper, Mike Lane, gespeeld door koning van Knapperdland, Channing Tatum. Na een eerste film in 2012 en een vervolg in 2015 bleef het lang stil rond de reeks. Waar de film over zal gaan, weten we nog niet. Wel liet Channing Tatum al weten dat het meer zal focussen op dans. Releasedatum: geen idee, maar zeker ooit! 

Full Circle

Zes afleveringen lang brengt Soderbergh samen met Ed Solomon (maker van 'Men in Black' en 'Now You See Me') in de miniserie 'Full Circle' het verhaal van een mislukte ontvoering in hedendaags New York. Verschillende personages en verhaallijnen brengen de serie, zoals je zou verwachten, op het einde ‘Full Circle’. Complex, legt Soderbergh uit: “Zelfs voor Ed is dit een heel ingewikkeld verhaal dat zowel kaleidoscopisch als intiem is. Het is nu onze taak om een grote cast te verzamelen en de scripts naar behoren uit te voeren.” Voorlopig staat de release gepland ergens in 2023. Voor de duidelijkheid, deze serie heeft niets te maken met de gelijknamige reeks uit 2013. Dat je het weet.

Ongetiteld 

Samen met Lem Dobbs (bekend van ‘The Limey’ en ‘Haywire’) is Soderbergh ook aan het werk aan een reeks over Emin Pasha. Een tot de verbeelding sprekende 19de eeuwse Joodse Duitser die zich in de loop van zijn leven talloze keren heruitvond. Hou u vast. Pasha was avonturier, dokter, "naturalist", taalkundige, verkenner in Afrika en koloniaal gouverneur van Equatoria (een provincie in Egypte). Van wat we hier in Pickx HQ horen, staat het voorlopig ongetitelde werk nog in de kinderschoenen. Weg met de agenda, voorlopig, en dromen maar.

Bekijk ‘Logan Lucky’ op woensdag om 20u40 op VTM 3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. 

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top