Cincinnati wil bevestigen tegen Miami, Kansas City kruist de degens met Tampa Bay

Sport | In de NFL beginnen ze aan de vierde speeldag en de eerste conclusies kunnen stilaan worden getrokken. Sommigen namen een goede start, terwijl anderen moeizaam begonnen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De teams die niet al te best startten moeten zich nog niet al te veel zorgen maken. Er werden nog maar drie wedstrijden afgewerkt en in de sport kan het soms zeer snel gaan. Een zege kan plots voor een heel andere dynamiek zorgen in een team, waardoor het plots wel gaat draaien. Dit weekend kan je via de zenders van Eleven Sports alvast kijken hoe enkele teams zich zullen presenteren.

Miami gaat voor vier op vier

Miami legde tot op heden een foutloos parcours af met drie zeges. De Dolphins wonnen vorige week hun partij tegen Buffalo Bills door nipt met 21-19 te winnen. De defensie van Miami stond pal tegen Josh Allen & co. Een sterke prestatie.

Miami neemt het dit weekend op tegen Cincinatti, dat na twee nederlagen zijn laatste partij winnend wist af te sluiten. Ze wisten New York Jets met 12-27 over de knie te leggen, mede dankzij een sterke Joe Burrow. Als Cincinatti zijn ambities voor de play-offs wil waarmaken, moet het ook winnen tegen Miami.

Tampa Bay moet zich herpakken

Na twee overwinningen ging Tampa Bay Buccaneers, met legende Tom Brady, afgelopen weekend de boot in tegen Green Bay Packers. De Packers domineerden de hele wedstrijd en verloren bijna hun voordeel aan het einde van de wedstrijd, maar hun verdediging kon op het juiste moment de bovenhand houden.

De Buccaneers verloren dus en ze moeten zich tegen Kansas City Chiefs proberen te herpakken. Dat belooft een spannend duel te worden, want met twee zeges in drie matchen zijn de Chiefs zeker niet onaardig aan het seizoen begonnen.

Het speelschema van de NFL op Eleven Sports:

Vrijdag 30 september

Zondag 2 oktober

Maandag 3 oktober

Volg het beste van de NFL het hele seizoen lang op de zenders van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top