Toby Alderweireld trekt met ambitie naar Amsterdam, maar richt zich al op WK in Qatar

Rode Duivels | 122-voudig international Toby Alderweireld heeft zaterdag aangekondigd dat de Rode Duivels met de nodige ambitie naar Amsterdam trekken. Om alsnog eerste te eindigen in groep 4 van de A-divisie en zich zo te plaatsen voor de Final Four van de Nations League, moeten de Belgen met drie doelpunten verschil winnen van Oranje.

Door Belga

Deel dit nieuws

"We moeten altijd de wil hebben om te winnen. Het wordt natuurlijk lastig, en al zeker om met drie doelpunten verschil te winnen. Maar we gaan het alleszins proberen", sprak de verdediger van Antwerp zich zaterdag uit op de persconferentie in Tubeke.

"Het is vooral ter voorbereiding op het WK een hele mooie affiche. Deze ervaring zal ons zeker ten goede komen. We moeten vooral focussen op onze prestatie. Het terrein verlaten met een goed gevoel zal ons een stimulans bezorgen voor het WK", voegde hij er nog aan toe.

De voetballer die prof werd bij Ajax, hoopt vooral de fouten uit de zware 1-4 nederlaag in de heenmatch uit te wissen. "We hebben de kwaliteiten", benadrukte Alderweireld.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top