Afrojack, Martin Garrix en Lost Frequencies komen naar Tomorrowland Winter

Festivals | Tomorrowland Winter keert van 18 tot 25 maart 2023 terug naar het Franse skioord Alpe d'Huez en doet dat met onder meer Afrojack, Martin Garrix en Lost Frequencies op de affiche. Dat heeft de winterse versie van Tomorrowland vandaag bekendgemaakt. Het eerste deel van de ticketverkoop start op zaterdag 24 september.

Door Belga

Deel dit nieuws

Met Afrojack, Amber Broos, Amelie Lens, ANNA, Dimitri Vegas & Like Mike, Joris Voorn, Kölsch, Lost Frequencies, Mandy, Martin Garrix, Netsky en Ofenbach lost Tomorrowland Winter meteen een hele reeks namen van dj's die op het festival te zien zullen zijn. De organisatie maakte ook bekend dat er twee nieuwe podia komen, wat het totaal op acht brengt. "Alle genres uit de elektronische muziek komen aan bod en je zal er zoals steeds ook kunnen genieten van de nodige ski- en snowboardpret en andere outdoor activiteiten", klinkt het.

Net als bij het 'echte' Tomorrowland voorziet de organisatie ook nu weer tal van reis-, verblijf- en ticketpakketten voor bezoekers van het festival. Het eerste deel, de zevendaagse pakketten, gaat op zaterdag 24 september in voorverkoop. Met die pakketten kan je naast de eigenlijke festivaldagen ook enkele extra dagen wintersport beleven. De vierdaagse pakketten en dagtickets worden vanaf 1 oktober en 14 oktober te koop aangeboden.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top