Hans Vanaken rekent op WK-selectie: "Ga ervan uit erbij te zijn in Qatar"

Rode Duivels | De Nations League-wedstrijden van komende week, donderdag in Brussel tegen Wales en zondag in Amsterdam tegen Nederland, vormen de laatste rechte lijn voor de Rode Duivels op weg naar het WK in Qatar (20 november-18 december). Niet alle Rode Duivels beginnen met evenveel zin aan die duels. Maar Vanaken zag vooral de kansen met het oog op het WK.

Door Belga

Deel dit nieuws

"We willen de volgende twee matchen in de Nations League winnen. Maar verder zijn deze matchen misschien ook een kans voor sommige jongens met het oog op Qatar. Zelf verwacht ik wel erbij te zijn op het WK. Ik zit nu 3,5 jaar ononderbroken bij de selectie. Er kan altijd vanalles gebeuren, maar ik wil er wel absoluut bij zijn. En daar ga ik ook van uit."

Gisteren bevestigde de bond bij de officiële opening van het nieuwe hoofdkwartier in Tubeke nog de intentie de Final Four van de Nations League te willen organiseren, indien de Duivels zich plaatsen voor die eindronde. "Dat is fijn om te horen", vond Vanaken. "Een toernooi in eigen land spelen is altijd leuk. Maar daar zijn we nu nog niet mee bezig. We kijken voorlopig enkel naar de twee matchen van deze week."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top