Woody Allen: "Ik stop voorlopig niet met films maken"

Films | De Amerikaanse filmregisseur Woody Allen heeft laten weten dat hij voorlopig niet stopt met films maken. De 86-jarige filmmaker zou volgens zijn woordvoerder tijdens een vorig interview verkeerd begrepen zijn. Hierdoor werd aangenomen dat Alle aan zijn laatste film toe was.

Door Belga

Deel dit nieuws

Volgens een woordvoerder werden de uitspraken van Woody Allen tijdens een interview met de Spaanse krant La Vanguardia verkeerd begrepen. "Hij heeft nooit gezegd dat hij wil stoppen", klinkt het. "Hij wil wel liever geen films maken die rechtstreeks naar een streamingplatform gaan. Allen is een fan van de bioscoopervaring", klinkt het.

Eerder deze week verscheen er een artikel in de Spaanse krant La Vanguardia waarin Woody Allen zou hebben gezegd dat hij na de productie van zijn huidige film, Wasp 22, geen films meer zou draaien. Hij wou zich naar verluidt toeleggen op het schrijven van een roman.

Woody Allen is onder andere bekend om de films 'Annie Hall' (1977), 'Manhattan' (1979), 'Vicky Cristina Barcelona' (2008) en 'Midnight in Paris (2011). In Hollywood kreeg de populariteit van Allen een ferme knauw nadat hij werd beschuldigd van seksueel geweld. Het was zijn dochter Dylan die getuigde dat haar vader haar misbruikt had op jonge leeftijd. De regisseur heeft de feiten altijd ontkend.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top