Inter loopt tegen verrassende nederlaag aan, Udinese nieuwe leider

Serie A | Vicekampioen Inter is namiddag op de zevende speeldag in de Italiaanse Serie A op bezoek bij Udinese tegen een verrassende 3-1 nederlaag aangelopen.

Door Belga

Deel dit nieuws

Italiaanse international Nicolo Barella opende na vijf minuten met een rake vrije trap de score voor de bezoekers, die nog steeds niet kunnen rekenen op de geblesseerde Romelu Lukaku. Na 22 minuten zorgde verdediger Milan Skriniar met een owngoal voor de gelijkmaker, meteen ook de ruststand in Udine.

Het duel leek ook op een gelijkspel af te stevenen, totdat de thuisploeg in de slotfase nog twee keer genadeloos hard toesloeg. Eerst zorgde Jaka Bijol vijf minuten voor affluiten voor de 2-1 voorsprong, diep in de toegevoegde tijd zette Tolgay Arslan de 3-1 eindstand op het scorebord.

Voor Inter was het reeds de derde nederlaag van het seizoen. Met twaalf punten zakken ze in de stand naar de zesde plaats. De verrassende, maar evenwel voorlopige leider in de Serie A is Udinese, dat twee punten meer telt dan Napoli, Atalanta en landskampioen AC Milan. De drie achtervolgers hebben wel nog een wedstrijd minder op de teller.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top