Deze acteurs in ‘Love Me’ herken je uit andere films en series!

Films | De Australische romantische dramaserie ‘Love Me’ is vanaf 15 september exclusief te bekijken op Pickx+. In de serie herken je als film- of serieliefhebber ongetwijfeld een aantal bekende gezichten. Proximus Pickx vertelt je alles over de eerdere rollen van de acteurs die er in meespelen!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Sarah Peirse - Christine

Dat de producenten van ‘Love Me’ hun uiterste best deden om een topcast samen te stellen, dat zien we meteen. Als je kan uitpakken met klinkende namen als Hugo Weaving, Bob Morley en Bojana Novakovic, dan weet je dat het goed zit. Bovendien stopt het daar niet, want ook Sarah Peirse speelt in de serie mee. De actrice uit Nieuw-Zeeland is bekend uit onder meer ‘Stateless’ en ‘The Hobbit’. In die laatste franchise vertolkte ze twee keer de rol van Hilda. 

Opvallend aspect bij deze actrice, is dat ze als grijsharige door het leven gaat en daar bewust voor koos. Ze is er zelfs van overtuigd dat die keuze haar carrière een soort boost heeft gegeven. “Ik denk dat de opties in rollen van verschillende leeftijden groter werden”, vertelt ze. Bovendien werd ze in die keuze gesteund door haar kapster. “Ik vroeg haar elke keer om die grijze streep weg te werken. Tot ze me op een dag zei dat dit eigenlijk niet nodig was en dat ik er goed uit zag met die kleur in mijn haar. En bovendien was dat een stuk goedkoper”, vertelt ze aan de Nieuw-Zeelandse website Now to Love.

Shalom Brune-Franklin: Ella

De rol van Ella wordt in ‘Love Me’ vertolkt door de 28-jarige actrice Shalom Brune-Franklin. Door haar dubbele nationaliteit ontwikkelde ze zowel in Australië als in Groot-Brittannië heel wat bekendheid met haar rollen in verschillende televisieseries. Op de BBC speelde ze mee in ‘Our Girl’ en ’The Stat’ en in Australië had ze een rol in ‘Doctor Doctor’

Door haar jeugdige leeftijd is ze naar eigen zeggen nog steeds dag in dag uit erg leergierig. In een interview met lifestylemagazine Bazaar zei ze daarover dat ze altijd probeert te leren van de mensen rondom haar. “Als ik de kans krijg om te werken met een regisseur waar ik altijd al mee wilde werken, of als ik de kans krijg om te werken met een andere acteur wiens werk ik erg apprecieer, dan zal ik zelfs de kleinste rol opnemen. Alleen maar om ervoor te zorgen dat ik even bij die persoon kan zijn.”

Heather Mitchell - Anita

Voor het personage van Anita vonden de producenten een ideale actrice in Heather Mitchell (op foto tijdens haar rol in de serie 'Reef Break’). De Australische vergaarde vooral bekendheid in de vorige eeuw met haar rol in de televisieshow ‘Spellbinder’, maar bouwde ook daarna nog een mooi cv op. Door haar lijst met rollen en personages kan je blijven scrollen en hoewel het vaak om iets minder bekende werken gaat, mag ze toch trots zijn op haar ongelofelijke carrière (die bovendien nog lang niet ten einde is). 

Intussen begon de Australische wel al met het schrijven van haar memoires. Hoewel ze het zo niet wil noemen, gaf ze wel toe met plezier te schrijven over haar jeugd. In een interview met de Sydney Morning Herald gaf ze aan dat ze het schrijven ziet als een soort therapie om herinneringen uit haar leven terug op te rakelen

'Love Me’ is vanaf 15 september beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-optie van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263! Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘Pickx All Stars’ van Proximus Pickx! 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top