Tottenham vernedert Leicester en zijn Belgen

Premier League | Wout Faes heeft bij Leicester City een debuut in mineur beleefd. De Belgische verdediger ging bij zijn eerste basisplaats op de achtste speeldag van de Premier League met 6-2 de boot in tegen Tottenham. Samen met landgenoten Youri Tielemans, die Leicester op voorsprong bracht, en Timothy Castagne bleef hij de hele wedstrijd tussen de lijnen.

Door Belga

Deel dit nieuws

In de eerste helft leek er weinig aan de hand voor rode lantaarn Leicester City. Youri Tielemans (6') zette The Foxes vanop de stip op voorsprong. Harry Kane (8') en Eric Dier (21') keerden de achterstand om, maar James Maddison (41') herstelde voor de rust het evenwicht.

In de tweede helft stond Leiceser in een schietkraam. Rodrigo Bentancur (47') scoorde vlak na de rust. Son Heung-Min (73', 84' en 87') diende Leicester de doodsteek toe met een hattrick in minder dan een kwartier voetballen.

Leicester is bezig aan een rampzalig seizoen. Na zeven wedstrijden telt het amper een punt. Het is dus nog altijd op zoek naar zijn eerste zege van het seizoen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top