Brugse beloften en Beveren verdelen de punten na boeiende wedstrijd

Challenger Pro League | De Brugse belofteploeg Club NXT en Beveren hebben zaterdag op de zesde speeldag van de Challenger Pro League in een boeiend duel met veel kansen 2-2 gelijkgespeeld.

Door Belga

Deel dit nieuws

Blauw-zwart wilde tegen Beveren iets doen aan zijn tegenvallende positie in het klassement. Arne Engels (10.) zette die aspiratie al vroeg in de wedstrijd kracht bij. Met een geweldig raketschot vanop afstond zette hij de thuisploeg op voorsprong. Niet veel later deed verdediger Owen Otasowie (29. own.) het doelpunt van zijn ploeggenoot teniet met een knullige owngoal.

Daniel Maderner (50.), de topschutter van vorig seizoen, zette Beveren na de rust op voorsprong. De beloften uit Brugge gaven zich niet gewonnen en rechtten de rug via een doelpunt van Chemsdine Talbi (71.). In het slot kwam blauw-zwart dicht bij het winnende doelpunt, maar het doelhout voorkwam een tweede Brugse zege van het seizoen.

Club NXT dikt zijn puntentotaal aan tot zes stuks. Daarmee blijft het negende in de stand. Beveren bevindt zich vijf plaatsen hoger, met negen punten.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top