Vier Belgen naar finaleronden in Open de Portugal

Sport | Met Yente Van Doren, Kristof Ulenaers, Christopher Mivis en James Meyer De Beco hebben vier Belgen zich vandaag geplaatst voor de finaleronden op het Open de Portugal-golftoernooi, dat doorgaat op de plaatselijke Óbidos-golfbaan in het Portugese Vau.

Door Belga

Deel dit nieuws

Antwerpenaar Van Doren, die vooral actief is op de Pro Golf Tour, het derde niveau op het Europese golfcircuit, liep een tweede ronde van 70 slagen, twee onder par, waarmee hij vier plaatsen moest inleveren en dag twee afsloot op een gedeelde achtste plaats.

Kristof Ulenaers maakte dan weer 26 plaatsen winst. De 24-jarige Limburger leverde een scorekaart af waarop 69 slagen stonden. De Challenge de Cadiz-winnaar sloot dag twee af op een gedeelde veertiende plaats.

Christopher Mivis, die met een opener van 68 slagen op een gedeelde tweede plaats stond, moest na een tweede ronde van 74 slagen een pak plaatsen inleveren. Met een gedeelde 36e plaats telt hij zes slagen meer dan de Duister Philipp Mejow en de Engelsman Todd Clements, die de leiding delen.

James Meyer De Beco, die onlangs zijn amateurstatuut omruilde voor een profloopbaan, lukte een tweede ronde van 71 slagen en plaatste zich met een 57e plaats voor de finaleronde.

Jean De Wouters, die na een openingsronde van 70 slagen op een gedeelde zestiende plaats stond, werd na een zwakke tweede ronde van 81 slagen verwezen naar de 125e stek.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top