Maak kennis met de hoofdpersonages van 'Flunk', nu gratis op Pickx.be!

Series | De Australische coming-of-agereeks voor tieners ‘Flunk’ is nu gratis te vinden op Pickx.be als webserie! De serie die LGBTQI+-thema’s op een positieve manier behandelt en bespreekbaar maakt, is een waar fenomeen in het thuisland en is intussen uigebreid met drie langspeelfilms en een boek. We stellen je alvast even voor aan de twee hoofdpersonages van het eerste seizoen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Ingrid

Het hoofdpersonage van ‘Flunk’ is de tiener Ingrid. Ze is vreselijk verlegen en speelt gewoonlijk tweede viool naast haar beste vriendin Stella, maar is het beu om niet te kunnen leven zoals ze écht wil. Ze draagt ook een geheim met zich mee. Terwijl ze haar eigen geaardheid ontdekt, beseft ze dat ze valt voor Stella. Het grote probleem: ze komt uit een conservatieve Chinees-Australisch familie die niet echt begrip heeft voor haar situatie. Daarnaast moet ze haar eerste relatie ook nog eens balanceren met het leven in de prestigieuze middelbare school, waar sociale status alles is.

De rol van Ingrid wordt vertolkt door de intussen 24-jarige Jessica Li. Zij is al ruim vijf jaar actief als actrice – waarvan 4 jaar in ‘Flunk’ – en werkt daarnaast ook aan een carrière achter de schermen als regisseur, producer, schrijver en coach.

Stella

Stella is een rebelse tiener die in de eerste afleveringen nog een relatie heeft met een oudere man. Ze heeft een gecompliceerde relatie met iedereen rond haar, inclusief haar moeder en haar beste vriendin Ingrid. En zo’n complexe relaties kunnen, gecombineerd met een soms volatiel en sterk karakter, tot hevige botsingen leiden.

Akasha Collins is de actrice die in de huid kruipt van Stella. Met uitzondering van ‘Flunk’ heeft de actrice momenteel enkel minder bekende projecten op haar palmares, zoals een nooit verschenen film en een videoclip van de Australische singer/songwriter Ruel.

En meer!

Naast Ingrid en Stella leren we in ‘Flunk’ uiteraard ook een aantal andere scholieren kennen, zoals de jongens Brayden (Caylen Forbes) en Ed (Beaudene Perussich). In de laatste afleveringen komt ook Kal Adelaide bij de cast als het nieuwe mikpunt van Ingrids affectie: Dani, de oudere zus van Brayden. De films ‘The Sleepover’ en ‘After School’ verkennen dan weer de relatie tussen Heidi (Madelyn Sheahan) en Tabby (Georgia Crisfield Smith).

Het eerste seizoen van ‘Flunk’ is nu beschikbaar als gratis webserie op Pickx.be!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top