Drie CPL-spelers bij Jonge Duivels voor oefenduels tegen Nederland en Frankrijk

Challenger Pro League | Belgisch beloftencoach Jacky Mathijssen heeft drie spelers uit de Challenger Pro League opgenomen in de Belgische U21-selectie die tijdens de komende interlandperiode zal sparren met Nederland en Frankrijk.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Met doelman Senne Lammens (Club NXT) en verdediger Lucas Lissens (RSCA Futures) zitten er twee spelers in de selectie die uitkomen voor een van de U23-teams in 1B.

Maar ook op het Lisp viel er een selectiebrief in de bus; want ook doelman Maxime Delanghe werd geselecteerd. De 21-jarige goalie doorliep de voorbije jaren zowat alle nationale jeugdreeksen en liet de voorbije weken aardige dingen zien bij competitieleider Lierse. Dat was dus ook Jacky Mathijssen niet ontgaan.

Het CPL-trio kijkt op donderdag 22/09 Nederland in de ogen (thuis) en speelt dan vier dagen later ook nog uit bij Frankrijk (maandag 26/09).

Bekerweekend

In dat weekend staat er geen competitievoetbal gepland, maar wordt er door Lierse wel geknokt voor een plekje in de volgende ronde van de Croky Cup. De Pallieters spelen op 24/09 thuis tegen RC Mechelen.

Club NXT en RSCA Futures zijn - zoals geweten - niet actief in de Beker van België.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top