Shamrock-coach Bradley zag klinisch AA Gent: "Onze fouten werden meteen afgestraft"

UEFA Conference League | Na een hoopvol scoreloos gelijkspel op de openingsspeeldag in groep F van de Conference League tegen het Noorse Molde, volgde voor Shamrock Rovers donderdagavond tegen Bekerwinnaar AA Gent een realitycheck. De Ierse landskampioen en competitieleider ging in de Ghelamco Arena met 3-0 onderuit.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Het verschil hier vanavond was dat AA Gent zijn kansen wel afmaakt", zo vertelde Shamrock-coach Stephen Bradley na de wedstrijd. "We maakten fouten en die werden meteen afgestraft. We waren niet goed bij de les in het wedstrijdbegin en zo mag je niet starten tegen teams als AA Gent. We moeten dit analyseren, zien wat we fout gedaan hebben en dat meenemen naar de volgende wedstrijd. Dit is ook een leerproces."

Rechterflankverdediger Andy Lyons sloot zich aan bij die analyse. "We wisten nochtans dat het een sterk team was. Onze fouten werden zwaar afgestraft. Het is nooit leuk om drie tegendoelpunten te slikken, maar we moeten hieruit leren. In de tweede helft dwingen we nog drie kansen af, dus er waren zeker ook positieve zaken."

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top