Waterloo Ducks gaat in tweeluik op zoek naar eerste punten in ION Hockey League

Hockey |

Met Old Club de Liège, Herakles en Waterloo Ducks telt de ION Hockey League momenteel nog drie ploegen die nog geen punten wisten te sprokkelen en dus alles al verloren hebben. Met twee wedstrijden dit weekend volgt er een uitgelezen kans om de rug te rechten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Ook op speeldag twee lukte het niet voor Waterloo Ducks om de eerste punten van het seizoen te pakken. Na het verlies op de openingsspeeldag in eigen huis tegen Braxgata keerden de Ducks ook met lege handen huiswaarts na het duel tegen Dragons. Wat Ducks verdedigde met man en macht tegen Dragons, pas in minuut 55 viel de eerste treffer dankzij Blake Govers. Henri Raes verdubbelde uiteindelijk nog de score voor Dragons. 

En zo heeft Waterloo Ducks zijn start van het seizoen helemaal gemist. Net nu komt er een belangrijk weekend aan, met twee duels op korte tijd. Wat Ducks heeft dit weekend wel één groot voordeel: het mag de komende twee matchen thuis afwerken. Maar de tegenstand, vooral deze vrijdag, wordt pittig. 

Zo komt eerst Léopold over de vloer. De ploeg uit Ukkel miste zijn start niet en staat met een knappe zes op zes op kop van het klassement. Léopold deelt zijn leidersplaats met Racing, Orée en Dragons. Een goed resultaat tegen Léopold zou Wat Ducks veel vertrouwen geven, zeker met het oog op de vierde speeldag komende zondag. Dan ontvangen de Ducks de Molenbekenaars van Daring, dat één punt sprokkelde uit twee matchen. 

Het programma van speeldag 3:

Het programma van speeldag 4:

Volg wekelijks het beste uit de ION Hockey League op de Pickx+ Sports zenders, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top