Gezin van Porto-coach Conceiçao aangevallen na nederlaag tegen Club Brugge

UEFA Champions League | De auto van het gezin van FC Porto-coach Sergio Conceição (ex-Standard) is gisterenavond met stenen bekogeld na de 0-4 nederlaag van de Portugese club tegen Club Brugge in de Champions League, zo melden lokale media.

Door Belga

Deel dit nieuws

Volgens sportkrant Record werd het voertuig waarin de vrouw en twee zonen van de 47-jarige coach zaten, bij het verlaten van het stadion aangevallen door een groep fans.

De fans gooiden stenen naar de auto, de ruiten werden ingeslagen en de inzittenden werden beledigd, zonder fysiek geweld, aldus de Portugese pers.

FC Porto veroordeelde de aanval op haar website. "FC Porto veroordeelt de aanval op de auto van de familie van Sérgio Conceição buiten het Drakenstadion volledig. FC Porto betreurt ook het gebrek aan bescherming door de autoriteiten en roept op om de dader(s) van deze wrede actie snel te identificeren en ter verantwoording te roepen, stelt de Portugese kampioen in een verklaring.

FC Porto staat momenteel derde in de competitie, drie punten achter koploper Benfica. In de Champions League verloor het twee keer: tegen Atlético Madrid (2-1) en Club Brugge (4-0).

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top