Gustaf Nilsson (Union) verwacht lastige wedstrijd tegen landgenoten van Malmö

UEFA Europa League | Gustaf Nilsson, de Zweedse aanvaller van Union, staat morgenavond in de Europa League tegenover zijn landgenoten van Malmö. Als speler van Falkenberg en Hacken speelde hij al tegen de Zweedse kampioen.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Het is een heel sterke ploeg en zal dat ook donderdag zijn. Ze beschikken over goeie spelers die in de diepte kunnen spelen. Het is al lang een van de beste Zweedse teams. Tegen hen spelen is altijd lastig maar we hebben zeker geen schrik van hen", zegt Nilsson, die overkwam van de Duitse derdeklasser Wehen Wiesbaden, net als de inmiddels vertrokken goalgetter Deniz Undav. "Uiteraard hoop ik even goed te doen als hem want hij kende een fantastisch seizoen en scoorde vaak voor Union. Ik ben klaar als de coach mij nodig heeft."

De spits kwam geblesseerd naar het Dudenpark maar verzamelde zondag tegen Genk zijn eerste speelminuten. "Het uitzicht op Europees voetbal was een van de belangrijkste zaken die mij overtuigden voor Union te kiezen. Maar de kwaliteit in het spel en de opstelling met twee aanvallers waren dat ook. Union is een fantastische club, naar het beeld van zijn supporters. Mijn eerste indruk is echt positief."

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top