Alles wat je wil weten over Netflix' 'Love in the Villa'

Films | Romeo en Julia in de moderne wereld? Dat is 'Love in the Villa'! De nieuwe film is een mix van humor en romantiek, overgoten met het klassieke verhaal van een verboden liefde. Proximus Pickx vertelt je meer over de film en zijn cast. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het waanzinnige liefdesverhaal tussen Romeo en Julia is al vaak verfilmd en gemoderniseerd. 'Love in the Villa' is de nieuwste toevoeging in dat lijstje en heeft een plot vol humor, romantiek en klassieke elementen uit het originele verhaal. Het verhaal neemt je mee in het leven van Julie Hutton (Kat Graham), een perfectioniste die haar reis naar het Italiaanse Verona met haar vriend tot in de puntjes gepland heeft. Tot al haar plannen plots in het water vallen wanneer ze net voor vertrek gedumpt wordt. 

Ondanks haar gebroken hart, besluit Julie om alleen naar de stad van haar dromen te gaan. Maar ook daar is ze niet vrij van problemen, want bij aankomst blijkt dat er een dubbele boeking gebeurd is. De villa die ze voor zichzelf zou hebben, blijkt op hetzelfde moment gehuurd te worden door Charlie (Tom Hopper). Julie en Charlie moeten noodgedwongen samenleven in de villa, wat natuurlijk voor strubbelingen zorgt. Al weten we allemaal dat liefde ons overvalt wanneer we het zelf het minst verwachten... 

Kat Graham en Tom Hopper

Als de plot nog niet genoeg was om je nieuwsgierigheid te wekken, dan zullen de twee hoofdrolspelers van deze romance je ongetwijfeld overtuigen. Julie en Charlie worden namelijk gespeeld door Kat Graham en Tom Hopper, die je ongetwijfeld al eens ergens gezien hebt! 

Beide acteurs speelden namelijk al in succesvolle series mee. Kat Graham is niemand minder dan de heks van de serie 'Vampire Diaries'. Ze speelde de rol van Bonnie Bennett gedurende acht seizoenen. Tom Hopper kan je op zijn beurt kennen als Luther in de hitserie 'The Umbrella Academy'. Daarnaast was de acteur ook te zien in de cultserie 'Game of Thrones'. Hij speelde er Dickon Tarly, de broer van Sam, in het zevende seizoen.

Ontdek ‘Love in the Villa’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top