Europa League-duel Arsenal - PSV uitgesteld

UEFA Europa League | De Europa League-wedstrijd Arsenal - PSV, donderdag voorzien om 21u, wordt uitgesteld naar een latere datum vanwege het overlijden van koningin Elizabeth. Dat heeft de Eindhovense club vandaag bekendgemaakt, nadat het werd ingelicht door de Europese voetbalbond UEFA.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Afgelopen weekend leek het er nog op dat het duel aanstaande donderdag wel gespeeld zou worden, maar de nationale autoriteiten in Groot-Brittannië hebben besloten dat er onvoldoende inzet van politiepersoneel mogelijk is vanwege de uitvaartdiensten van de Britse koningin Elizabeth in Londen", meldt PSV.

Op de eerste speeldag in Europa League-groep A speelde PSV thuis 1-1 gelijk tegen Bodö/Glimt. Arsenal won met 1-2 bij FC Zürich.

De Champions League-wedstrijd tussen Rangers en het Italiaanse Napoli verhuisde eerder al van dinsdag naar woensdag om 21u gezien de ceremoniële activiteiten na het overlijden van koningin Elizabeth. Daardoor is er dinsdag onvoldoende politie beschikbaar om de veiligheid rond de match op Ibrox te garanderen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top