Straatsburg en Clermont scoren niet

Voetbal | Straatsburg-doelman Matz Sels heeft zondag zijn netten schoongehouden in het duel met het Clermont van Maximiliano Caufriez op de zevende speeldag in de Ligue 1. De eindstand was 0-0.

Door Belga

Deel dit nieuws

Straatsburg beëindigde de partij met een man minder na een tweede gele kaart voor Maxime Le Marchand in de 89e minuut. Bij Clermont zat Brandon Baiye de hele match op de bank.

Na zeven speeldagen is Straatsburg 15e in de stand met 5 punten. Clermont staat op de zevende stek met 10 punten.

Op de zesde speeldag in de Serie A speelde het Cremonese van Cyriel Dessers 1-1 gelijk bij Atalanta. Valeri (78.) bracht de bezoekers vier minuten na de openingsgoal van Demiral (74.) langszij. Dessers werd gewisseld na 83 minuten.

Atalanta moet na de puntendeling zijn koppositie afstaan in de Italiaanse competitie. Het telt net als leider Napoli 14 punten maar heeft een minder goed doelsaldo. Cremonese is 18e met 2 punten.

In de Eredivisie was een doelpunt van Bas Dost (ex-Club Brugge) in de 84e minuut voldoende voor een 1-0 zege van Utrecht tegen Vitesse. Othman Boussaid werd meteen na de goal naar de kant gehaald bij de thuisploeg, die na zes speeldagen is opgeklommen naar de achtste stek met 8 punten.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top